hycklaren.blogg.se

Så här är det bara...

En vanlig arbetsdag

Kategori: Allmänt

Jag har en skitjobbig kollega…ni kanske också har en sådan….
Han står och pratar och pratar och gnäller och gnäller och man blir liksom inte av med honom…
Han kan stå och babbla i en halvtimme, och man försöker ju självklart vara lite trevlig, så man snoppar inte av honom, utan man lyssnar ler och låtsas hålla med…ibland tycker han att han säger något lustigt och skrattar, och då måste man om än inte skratta med, så i alla fall le väldigt brett.
Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, och att man lever längre om man ler mycket, men det känns som att en bit av mig dör varje gång han ställer sig vid mitt bord och släpper lös mundiarrén…
Jag får stå och låtsasskratta och låtsasle i 30 minuter, tills jag inte orkar med det längre…så jag låtsas att jag ska gå på toa eller nåt.

Hur fan ska man hantera sånt här?

Jag har en till kollega som är hur läcker som helst, hon har ett underbart leende och stora bröst.
Helt perfekt…tyvärr pratar hon inte lika mycket med mig som den där jobbiga kollegan. Det blir några meningar under fikarasterna, och när hon går förbi mitt bord. Jag vet inte vad det är med mig när det gäller kvinnor med stora bröst, men jag tycker att det är så jävla läckert! Hennes är garanterat naturliga….

Nu har jag sammanfattat min arbetsdag, stå ut med dryga människor och tänka på sex…så ser en typisk arbetsdag ut för mig.

 

Kommentera inlägget här: